Serviciul www.cutiacuflori.ro este oferit de SC SUNDERSONIA EVENTS SRL

Date de contact :

office@cutiacuflori.ro

+4 0761 039 093

Adresa sediului social
Str. Drumul Fermei 103c, Popesti-Leordeni, Ilfov, Romania

Adresa punct de lucru
Str. Amurgului 34, Popesti-Leordeni, Ilfov, Romania

CUI 37119761

J23/742/2017

www.cutiacuflori.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, e-mail sau prin telefon.
Produsele comercializate de SC SUNDERSONIA EVENTS SRL sunt produse noi.

Continutul si designul www.cutiacuflori.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.cutiacuflori.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.cutiacuflori.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.cutiacuflori.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail dpi@cutiacuflori.ro.

Site-ul www.cutiacuflori.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.cutiacuflori.ro, trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare www.cutiacuflori.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.cutiacuflori.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.cutiacuflori.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate www.cutiacuflori.ro – aici.

1. Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.cutiacuflori.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.cutiacuflori.ro
– lansarea comenzii si efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online sau ramburs, in conditiile reglementate la punctul 4, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.cutiacuflori.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

2. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.cutiacuflori.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Din motive tehnice sau erori umane, unele preturi pot fi gresite. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care contin astfel de preturi, fara alte pretentii din partea clientului.

3. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile pe toate produsele din cosul de cumparaturi.

4. Modalitati de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul sau numerar. Dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., urmand ca in termen de maximum o zi lucratoare sa primiti si factura fiscala pe e-mail.
Daca doriti facutra in format fizic, va rugam sa specificati in campul “Observatii comanda” la plasarea comenzii sau sa o solicitati la office@cutiacuflori.ro, impreuna cu adresa de livrare a facturii. Factura se trimite prin curier rapid.

5. Fotografie martor

Inainte de plecarea curierului din locatiile noastre se trimite clientului pe e-mail/WhatsApp fotografie martor cu produsele ce urmeaza a fi livrate. In perioade foarte aglomerate (ex. Paste, Craciun, 1 martie, 8 martie, Valentine’s Day) este posibil sa nu trimitem fotografie martor. Acestea se pot solicita ulterior la office@cutiacuflori.ro

Produsele perisabile (buchete, aranjamente, dulciuri) se livreaza in conditii speciale de frig, prin curieri proprii, doar pe raza municipiului Bucuresti si a orasului Popesti-Leordeni, in termen de 2-4 ore de la plasarea comenzii sau la o data stabilita.

Comenzie de produse perisabile la alta adresa decat Bucuresti/Popesti-Leordeni vor fi anulate automat de catre sistem.

Produsele din celelalte categorii se pot livra la nivelul intregii tari, prin Fan Courier si Nemo Express sau direct de catre partenerii sau furnizorii www.cutiacuflori.ro, predarea catre curier efectuandu-se in termen de maximum 24 de ore de la plasarea comenzii.

Astfel, pentru comenzile plasate de luni pana joi, pana in ora 15:00, livrarea se va face, cel mai probabil, a doua zi.

Pentru comenzile plasate dupa ora 15:00 sau vineri-duminica, livrarea se face in urmatoarele doua zile lucratoare.

In perioade aglomerate (ex. 14 februarie, 1 martie, 8 martie, inceput si sfarsit de an scolar, Black Friday si nu numai), termenul de livrare poate suferi modificari.

De asemenea, in situtii ce nu tin de noi (conditii meteo nefavorabile, situatii de forta majora) livarea poate avea intarzieri considerabile.

SC SUNDERSONIA EVENTS SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile cauzate de intarzierile determinate de factorii de mai sus sau din vina firmelor de curierat.

Pentru detalii despre statusul comenzilor si livrarilor ne puteti contacta la datele de contact de AICI.

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de “spam”.
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.cutiacuflori.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.cutiacuflori.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.cutiacuflori.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.cutiacuflori.ro
www.cutiacuflori.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.cutiacuflori.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.cutiacuflori.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

www.cutiacuflori.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.cutiacuflori.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.cutiacuflori.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.cutiacuflori.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.cutiacuflori.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

www.cutiacuflori.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.cutiacuflori.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

www.cutiacuflori.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: dpi@cutiacuflori.ro.

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.cutiacuflori.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.cutiacuflori.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC SUNDERSONIA EVENTS SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente.

SC SUNDERSONIA EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.cutiacuflori.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.cutiacuflori.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.cutiacuflori.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.
Daca ai primit un buchet de flori:
– pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;
– schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);
– pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.
Daca ai primit un aranjament de flori, impreuna cu burete:
– uda buretele la 2-3 zile;
– evita mutarea aranjamentului;
– pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.
Alaturi de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atasat un pliculet cu hrana florala, care te va ajuta sa prelungesti viata florilor si sa le mentii cat mai frumoase. Inainte de adaugarea conservantului trebuie sa respecti urmatorii pasi:
– dizolva continutul pliculetului in jumatate de litru de apa curata;
– taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.
ATENTIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile taiate, la o singura schimbare a apei.
Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

Cititi mai multe despre ingrijirea plantelor aici.

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Cadourile și alte produse neperisabile comercializate de SUNDERSONIA EVENTS SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cadourile, da.
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str. Amurgului 34, prin Fan Courier sau Nemo Express.
3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.cutiacuflori.ro.
4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
5. Coletul trebuie trimis la sediul www.cutiacuflori.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

Raspunderea www.cutiacuflori.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

SUNDERSONIA EVENTS SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Produsele comercializate pe site-ul www.cutiacuflori.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. www.cutiacuflori.ro oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform instructiunior din prezentul document.

Toate Bunurile comercializate de catre www.cutiacuflori.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

www.cutiacuflori.ro acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii www.cutiacuflori.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.