Pentru noi securitatea datelor tale este foarte importanta. Punem un accent deosebit pe confortul clientilor nostri, din toate punctele de vedere. Website-ul www.cutiacuflori.ro proceseaza toate datele de card prin partenerul de incredere NETOPIA mobilPay.

Datele cardului cu care platesti online nu sunt stocate pe website-ul nostru si nici nu pot fi accesate de catre angajatii SUNDERSONIA EVENTS SRL. Introducerea datelor de card se efectueaza pe serverele securizate NETOPIA mobilPay, pentru un plus de siguranta.

Datele de card nu sunt si nici nu vor fi vreodata expuse unei alte persoane, iar transmiterea lor se face doar criptat. Serverele sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor de orice fel.

Pentru un nivel maxim de securitate, recomandam inrolarea cardului in 3D Secure, online, la banca emitenta. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltate de Visa si MasterCard care, concret, iti ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara pe care o vei folosi doar la plata online. Astfel, chiar daca iti pierzi cardul, fara aceasta parola, el nu va putea fi folosit pentru a plati online.

Te poti adresa oricand NETOPIA mobilPay pentru intrebari suplimentare legate de securitatea tranzactiilor online pe email contact@mobilpay.ro sau telefonic la +40 21 527 77 25